Sticker Decor

Usunięcie konta

Jak usunąć konto Sticker Decor

Przez „Usuń konto” w ustawieniach aplikacji można usunąć konto i powiązane z nim dane usługi.

zorleno.co@gmail.com
Spis treści

Usunięcie aplikacji to nie to samo co usunięcie konta

Konto pozostaje nawet po odinstalowaniu aplikacji. Aby usunąć konto, należy usunąć je w ustawieniach aplikacji.

Jak to zrobić

  • Otwórz kartę „Ustawienia” w aplikacji.
  • Dotknij „Usuń konto” na samym dole.
  • Po potwierdzeniu tożsamości (ponownym uwierzytelnieniu niedawnym logowaniem) konto zostanie usunięte od razu.

Co zostaje usunięte

  • Dane konta: adres e-mail, pseudonim, zdjęcie profilowe, zapisy zgód, token powiadomień i ustawienia powiadomień
  • Ulubione i foldery, historia ostatnio używanych elementów, lista zablokowanych użytkowników
  • Twoje wiadomości w Kąciku pogaduszek
  • Czat i reakcje we wspólnym ozdabianiu są usuwane. W nieukończonych pokojach usuwane są Twoje dane uczestnictwa i wgrane zdjęcia, a pokoje, których jesteś gospodarzem, są zamykane. W ukończonych pokojach wspólne zdjęcie, uid uczestników i warstwy pozostają z pustym pseudonimem do końca obowiązującego 30-dniowego okresu przechowywania.
  • Złożone przez Ciebie zgłoszenia (Kącik pogaduszek i pokoje wspólnego ozdabiania) oraz zapytania wysłane przez „Wyślij opinię” wraz z odpowiedziami
  • Zapytania wysłane przez „Reklama i współpraca”
  • Powiadomienia zapisane w skrzynce powiadomień aplikacji
  • Twój pseudonim w powiadomieniach w skrzynkach innych osób (np. powiadomieniach o reakcjach)
  • Archiwum prac (w tym gotowe prace ze wspólnego ozdabiania), Moje naklejki i prace zapisane tymczasowo tego konta na urządzeniu, na którym usuwasz konto

Uwagi i kontakt

  • Naklejki, teksty, materiały dekoracyjne i rysunki dodane przez Ciebie we wspólnym ozdabianiu są częścią wspólnie ukończonego zdjęcia i pozostają w pokoju. Twój pseudonim zostaje zastąpiony przez „Usunięty użytkownik”, a treści są usuwane wraz z automatycznym usunięciem pokoju.
  • Zgłoszenia złożone przez innych na Twój temat mogą być przechowywane osobno przez okres niezbędny do ich obsługi i rozstrzygania sporów. Zapisy o zawieszeniu korzystania również mogą być przechowywane po zakończeniu zawieszenia przez okres niezbędny do rozstrzygania sporów.
  • Dane analizy błędów (Firebase Crashlytics) są usuwane automatycznie po 90 dniach, niezależnie od usunięcia konta.
  • Archiwum prac, Moje naklejki i prace zapisane tymczasowo są przechowywane na urządzeniu osobno dla każdego konta. Pozostają na urządzeniu po wylogowaniu i są ponownie widoczne po zalogowaniu na to samo konto. Usunięcie konta usuwa dane na urządzeniu, na którym je usuwasz; dane zapisane na innych urządzeniach są usuwane wraz z odinstalowaniem tam aplikacji.
  • Nawet bez usunięcia konta wiadomości w Kąciku pogaduszek i stare pokoje wspólnego ozdabiania są usuwane automatycznie zgodnie z zasadami „Usuwania automatycznego” w Polityce prywatności.
  • Usuniętych danych nie można przywrócić. Jeśli nie możesz zalogować się do aplikacji lub masz problem z usunięciem konta, napisz z adresu e-mail użytego przy rejestracji na zorleno.co@gmail.com.
Do góry